Tulinen katkarapukasari

Lisäksi ½tl jeeraa

silppia sipulit ja inkivääri, kuullota öljyssä; lisää tomaattimurska ja mausteet.

Lopuksi lisää katkaravut sekä silputtu korianteri.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Tytzi78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Inkivääri, tuore, silputtu60g48kcal1.1g10.7g0.5g1.2g
Rypsiöljy 224g1981kcal0g0g224g0g
Currytahna punainen (Pirkka)40g104kcal0.8g3.6g9.6g0g
Tomaattimurska 2000g588kcal11.2g106g4g38g
Vesi60g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 60g198kcal1.2g1.8g21g0g
Korianteri, tuore, annos 20g80g16kcal1.6g3.2g0.4g2.4g
Katkarapu 2000g1368kcal288.8g0g22g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9888g8865kcal623g295.6g564.8g97.6g
Valittu annoskoko4944g4433kcal311.5g147.8g282.4g48.8g
Annoskoko puolitettuna2472g2216kcal155.8g73.9g141.2g24.4g
Arvot/100g100g90kcal6.3g3g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104228