Mustikkapiirakka

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet yhteen ja yhdistä munavaahtoon.

Laita taikinapohja marjapiirakkavuoalle ja sekoita marjat sen päälle.

Kaada lopuksi päälle kermaviiliseos.

Paista noin tunti 175 asteessa uunin keskitasolla.

Tekemiseen kuluu noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Orava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, kultarypsi 602g3200kcal1.1g1.7g360.9g0g
Sokeri 511g2075kcal0g510.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 722g906kcal79.4g1.9g65.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 361g1238kcal36.8g252.6g4.3g12.6g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 361g1209kcal0.2g294.5g0.2g5.1g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.4g0g0.2g
Mustikka metsä- 1083g477kcal5.4g69.3g6.5g35.7g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%1203g722kcal38.5g85.4g24.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g72g289kcal0g71.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9888g20335kcal326g2598g922.2g107.2g
Valittu annoskoko4944g10167kcal163g1299g461.1g53.6g
Annoskoko puolitettuna2472g5084kcal81.5g649.5g230.6g26.8g
Arvot/100g100g206kcal3.3g26.3g9.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131980