Kahden kalan keitto

Kiehauta vesi ja lisää liemikuutiot (kala- tai kasvisliemi.

Laita suikalejuurekset ka kala palat ja anna hautua miedolla lämmöllä muutama minuutti.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja kuumenna kiehuvaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sarova
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2400g0kcal0g0g0g0g
Seitikuutiot Rainbow720g504kcal122.4g0g2.2g0g
Lohikuutio (Apetit), annos 50g360g724kcal73.8g0.4g48.2g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g480g816kcal37g25g62.4g13.4g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g960g269kcal10.6g46.1g3.8g28.8g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g24g53kcal4.1g4.1g2.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9888g4730kcal495.8g151.2g237.6g84.6g
Valittu annoskoko4944g2365kcal247.9g75.6g118.8g42.3g
Annoskoko puolitettuna2472g1183kcal124g37.8g59.4g21.2g
Arvot/100g100g48kcal5g1.5g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347652