Lihamureke

Anna keittoaineksien, korppujauhon ja kermaviilin turvota 5 min. Lisää muna, mausteet, jäinen hemapa, ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Levitä murekeseos uunivuokaan. 200 astetta ja n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Basso76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprikasekoitus, keitetty 599g618kcal20.7g107.9g6.4g17.4g
Kananmuna kuorineen punnittu 330g414kcal36.3g0.9g29.7g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g1199g719kcal44.3g87.5g24g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)294g1057kcal16.2g223.2g10.3g16.2g
Korppujauho 126g461kcal13.2g94.3g1.3g6.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2397g3979kcal455.4g0g239.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9888g14497kcal1172.2g1027.6g622.8g80.6g
Valittu annoskoko4944g7248kcal586.1g513.8g311.4g40.3g
Annoskoko puolitettuna2472g3624kcal293.1g256.9g155.7g20.2g
Arvot/100g100g147kcal11.9g10.4g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91676