Omenapiirakka

1. lämmitä uuni 200 c, voitele ja korppujauhota vuoka
2. viipaloi omenat ripota kanelisokeria, ettei tummu
3. mittaa jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe ja sekoita
4. mittaa maito ja rasva, käytä mikrossa että rasva sulaa
5. vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää maitorasvaseos, lisää jauhot, sekoita hyvin.

6. kaada vuokaan, laita omenat pinnalle, ripota kanelisokeria.

7. paista n. 20- 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 81g279kcal8.3g56.9g1g2.8g
Leivinjauhe 4.2g7.3kcal0.2g1.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.3g13kcal0g3.3g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g19g137kcal0.2g0.2g15g0g
Maito, Kevyt63g29kcal2g3g0.9g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl69g89kcal9g0.2g5.7g0g
Sokeri 53g216kcal0g53.1g0g0g
Kanelisokeri dan sukker (Dansukker), annos 330g13g48kcal0.1g11.5g0.2g0g
Korppujauho 2.9g11kcal0.3g2.2g0g0.2g
Omena, keskikokoinen 200g188g64kcal0.4g13.3g0.6g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana990g1785kcal41g290.6g46.8g12.8g
Valittu annoskoko495g892kcal20.5g145.3g23.4g6.4g
Annoskoko puolitettuna248g446kcal10.3g72.7g11.7g3.2g
Arvot/100g100g180kcal4.1g29.4g4.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271068