Kääretorttu rahka-kerma-vadelma

Torttupohja
Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon jauhot+leivinjauhe.

Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paista n. 12 min 225 asteessa uunin keskiosassa.

Kumoa torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle pöydälle.

Irrota varovasti tortun pohjapaperi.

Täyte:
Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka ja sokerit.

Kääntele sekaan marjat.

Levitä täyte torttulevylle ja rullaa kääretortuksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl92g120kcal12g0.3g7.6g0g
Sokeri57g231kcal0g56.8g0g0g
Leivinjauhe3.3g5.9kcal0.2g1.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 44g149kcal4.4g30.4g0.5g1.5g
Kuohukerma,valio,2dl70g239kcal1.4g2.1g24.6g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki84g47kcal7.1g4.2g0.2g0g
Sokeri 10g41kcal0g10g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.7g6.7kcal0g1.7g0g0g
Vadelma 134g55kcal1.3g5.5g1.1g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana990g1787kcal52.8g224.6g68g13g
Valittu annoskoko495g894kcal26.4g112.3g34g6.5g
Annoskoko puolitettuna248g447kcal13.2g56.2g17g3.3g
Arvot/100g100g181kcal5.3g22.7g6.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281168