Vappumunkit

Tehdään kuten pullataikina.

Rypsiöljy on paistamiseen, tietenkin paistoastiaan laitetaan enemmän rasvaa, mutta suurinpiirtein tuo 300 g menee paistamiseen.

Öljyn pitää olla kuumaa, muuten se imeytyy munkkeihin ja sitten rasvaa reilusti.

Reseptistä tulee n. 70 annosta ja yksi annos painaa n. 55 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 39g343kcal0g0g38.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 235g807kcal24g164.6g2.8g8.2g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 26g184kcal0.2g0.1g20.7g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, annos 2g1.3g4kcal0.1g0.9g0.1g0.4g
Sokeri 22g89kcal0g21.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 28g41kcal3.6g0.1g2.9g0g
Hiiva 13g10kcal1.7g0.1g0.1g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 65g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 65g29kcal1.9g3.1g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana990g3011kcal63g381.6g132.8g19g
Valittu annoskoko495g1506kcal31.5g190.8g66.4g9.5g
Annoskoko puolitettuna248g753kcal15.8g95.4g33.2g4.8g
Arvot/100g100g304kcal6.4g38.5g13.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177070