Suppilovahverorisotto

Haihduta sienistä vesi pannulla, lisää öljy ja sipuli, kuullota.

Lisää kalkkunasuikaleet, ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon riisi ja anna hetken kaikkien aineiden kuulottua.

Lisää vesi.

Anna ruoan kiehua hiljalleen kannen alla 10 minuuttia.

Lisää maissi ja tarvittaessa vettä.

Kypsennä vielä 5 minuuttia.

Mausta risotto hunajalla, timjamilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g48g14kcal0.5g1.9g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Rypsiöljy 7.6g67kcal0g0g7.6g0g
Kalkkunafilesuikaleet hunajamarinadissa (Atria), annos 400g113g124kcal19.1g2.8g3.8g0g
Risottoriisi (Risella), 60g84g295kcal6.8g63.3g1.4g2.5g
Vesi, vesijohtovesi 169g0kcal0g0g0g0g
Maissi, pirkka28g35kcal0.8g7.3g0.2g1g
Hunaja 17g56kcal0.1g13.6g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana990g1197kcal55.4g180.6g26.4g8g
Valittu annoskoko495g599kcal27.7g90.3g13.2g4g
Annoskoko puolitettuna248g299kcal13.9g45.2g6.6g2g
Arvot/100g100g121kcal5.6g18.2g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108414