Perukan maksakastike

Kalvojen poiston jälkeen paloittele ja paista maksa ja sipulit.

Lisää nesteet ja hauduta n. 8min.

Suurusta ja mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa poron 157g186kcal34.5g0g5.2g0g
Sipuli 30g9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Oivariini, 80 normaalisuolainen9g68kcal0.1g0.1g7.5g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)94g80kcal0.9g3.3g6.6g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g15g56kcal0.2g12.6g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana990g798kcal72.2g35.2g39.8g1.2g
Valittu annoskoko495g399kcal36.1g17.6g19.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna248g200kcal18.1g8.8g10g0.3g
Arvot/100g100g81kcal7.3g3.6g4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114391