Wilhelmiinakeksit

200 g margar.

2 1/4 dl sokeria
1 kananmuna
n.2 rkl siirappia
3 tl vaniljasokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl soodaa

Vaahdota margar.

ja sokeri.

Lisää muna ja siirappi.

Sitten kuivat aineet hierotaan mukaan.

Taikina leivotaan 6 tangoksi.

Paista 200 asteessa n 10-15 min. Leikkaa tangot kuumina vinoneliöiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 792 grammaa

Kerstins
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)125g900kcal0g0g100g0g
Sokeri 120g485kcal0g119.4g0g0g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g34g58kcal5.2g0g4.1g0g
Siirappi, tumma5.6g18kcal0g4.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7.5g30kcal0g7.4g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta203g731kcal26.4g142.1g4.3g7.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana990g4444kcal63.2g546.2g216.8g14.2g
Valittu annoskoko495g2222kcal31.6g273.1g108.4g7.1g
Annoskoko puolitettuna248g1111kcal15.8g136.6g54.2g3.6g
Arvot/100g100g449kcal6.4g55.2g21.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158740