Raparperipiirakka (karppi)

Voi ja makeutusjauhe sekoitetaan.

Lisätään muna ja vispataan, kunnes vaalenee.

Lisätään keskenään sekoitetut mantelijauhot/leivinjauhe/kookoshiu
taleet.

Sekoitetaan hyvin.

Esipaistetaan 175 asteessa n. 10 min. Lisätään päälle rahka-partaäijäseos (kaakaojauheen voi jättää poiskin) sekä pinnalle raparperejä+makeutusta oman maun mukaan (alunperäinen ohje oli tehty omenasta).

Paistetaan vielä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g75g451kcal15.8g5g40.6g0g
Kookoshiutale 25g166kcal2g1.6g16.2g4.1g
Kananmuna kuoreton 38g54kcal4.7g0.1g3.9g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)94g677kcal0.1g0.1g75.2g0g
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g63g36kcal5.6g3.1g0.1g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)63g78kcal2.1g2.3g6.3g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g19g71kcal0.3g17.6g0g0g
Leivinjauhe 3.1g5.5kcal0.2g1.2g0g0g
Raparperi 113g38kcal0.8g6.2g0.1g1.6g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten3.1g10kcal0.7g1.4g0.7g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana990g3174kcal64.6g77.2g286.2g12g
Valittu annoskoko495g1587kcal32.3g38.6g143.1g6g
Annoskoko puolitettuna248g793kcal16.2g19.3g71.6g3g
Arvot/100g100g321kcal6.5g7.8g28.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179904