Mariannekakku

Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vatkaten.

Lisää kuivat aineet ja rouhitut marianne karkit.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Anna hetken jäähtyä ennen kumoamista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g90g665kcal0g0g73.7g0g
Sokeri79g319kcal0g78.5g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl78g102kcal10.2g0.4g6.7g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)180g557kcal30.5g97g5.2g23.4g
Leivinjauhe 2.2g3.9kcal0.1g0.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.6g14kcal0g3.6g0g0g
Marianne crush 150g63g270kcal0.8g54.1g5.3g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana990g3864kcal83.2g468.8g181.8g49g
Valittu annoskoko495g1932kcal41.6g234.4g90.9g24.5g
Annoskoko puolitettuna248g966kcal20.8g117.2g45.5g12.3g
Arvot/100g100g390kcal8.4g47.4g18.4g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=184622