Täytetyt paprikat

Paista jauheliha.

Pilko sienet ja sipuli ja paista ne rypsiöljyssä.

Mausta seokset grillausmausteella, aromisuolalla ja valkosipulirouheella.

Poista paprikoista kannat ja sisusta.

Täytä paprikat seoksella.

Raasta juusto ja lisää se paprikoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g31g8.3kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)51g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Sieni rouskut, suolattu 130g34kcal2g3g0.7g3.8g
Jauhelihapihvi, sika-nauta 94g233kcal13.4g5.1g17.7g0.5g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g6g54kcal0g0g6g0g
Paprika, punainen178g46kcal1.6g8.2g0.7g3.6g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 5.6g3.9kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana990g785kcal36.4g41.6g50.8g19g
Valittu annoskoko495g392kcal18.2g20.8g25.4g9.5g
Annoskoko puolitettuna248g196kcal9.1g10.4g12.7g4.8g
Arvot/100g100g79kcal3.7g4.2g5.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189459