Tonnikalapannari

Pilko paprikat ja sipulit.

Raasta juustot.

Sekoita kaikki aineet sekaisin, laita seos uunipannulle, 200 C noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Oltermanni, perinteinen68g244kcal16.9g0g19.6g0g
Aurajuusto38g130kcal7.7g0g11.1g0g
Paprika punainen 38g11kcal0.4g1.7g0.2g0.7g
Paprika keltainen 38g12kcal0.4g2g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)27g7.3kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki90g72kcal11.7g1.8g1.8g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g1.1g0.1kcal0g0g0g1g
Tonnikala öljyssä 35g66kcal9.5g0g3.1g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )35g49kcal4.5g2.3g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana990g1537kcal134g19g102.2g6g
Valittu annoskoko495g768kcal67g9.5g51.1g3g
Annoskoko puolitettuna248g384kcal33.5g4.8g25.6g1.5g
Arvot/100g100g155kcal13.5g1.9g10.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=250062