Ranskalainen suklaakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu suklaa ja margariini.

Lisää varovasti kuivat aineet.

Lisää voideltuun ja jauhotettuun vuokaan

Paista 200C n. 30min, kakun kuuluukin jäädä keskeltä raa´aksi! Anna jäähtyä niin että vähän jähmettyy ja nauti vaikka vaniljajäätelön kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Frigga
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 115g466kcal0g114.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu122g154kcal13.5g0.4g11g0g
Vehnäjauho puolikarkea 73g251kcal7.4g51.2g0.9g2.6g
Leivinjauhe 2.2g4kcal0.1g0.9g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 2.7g10kcal0.5g0.3g0.6g0.8g
Maitosuklaa 90g484kcal9.1g45g29.7g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 90g639kcal0.7g0.4g72g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana990g4014kcal62.6g425.6g228.4g6.8g
Valittu annoskoko495g2007kcal31.3g212.8g114.2g3.4g
Annoskoko puolitettuna248g1004kcal15.7g106.4g57.1g1.7g
Arvot/100g100g406kcal6.3g43g23.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254772