Karppaajan Täytetty kesäkurpitsa

Puolita kesäkurpitsa, ota keskustaa pois.

Voitele puolikkaat ruokaöljyllä.

Laita ruskistettu jauheliha ja kuutioitu paprika.

Lisää pinnalle juustoraaste.

Paista 175 n. 20min.

tarjoa lämpimänä.

NAM

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika vihreä 225g48kcal2.1g5.6g0.7g4.3g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper225g653kcal58.5g0g47.3g0g
Ruokaöljy keskiarvo 45g398kcal0g0g45g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana990g2196kcal121.2g11.2g186g8.6g
Valittu annoskoko495g1098kcal60.6g5.6g93g4.3g
Annoskoko puolitettuna248g549kcal30.3g2.8g46.5g2.2g
Arvot/100g100g222kcal12.2g1.1g18.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300672