Nakki soppa

Laita n. 2-litraa vettä ja tl suolaa kattilaan kuumenemaan, kuori ja paloittele perunat, porkkanat, sipulit ja lisää ne kun vesi kiehuu, keitä n.15 min ja lisää sitten paloitellut nakit(käytä kuorellisia) ja keitä vielä vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 263g199kcal4.9g40.5g0.5g2.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g113g32kcal0.7g6.7g0.2g2.8g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 3g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Kivikylän vanhanajan nakki, annos 22g94g220kcal10.6g0.5g20.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana990g920kcal33.4g98.6g42.8g11.8g
Valittu annoskoko495g460kcal16.7g49.3g21.4g5.9g
Annoskoko puolitettuna248g230kcal8.4g24.7g10.7g3g
Arvot/100g100g93kcal3.4g10g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330682