Juureslaatikko

Raasta porkkanat, lanttu ja perunat, sitten valuta niistä n. 15 ajan nestettä pois siivilän läpi.

Tämän jälkeen levitä raaste uunivuokaan tasaisesti ja kaada kerma (myös tasaisesti) sen sekaan.

Viimeistele laatikko juustoraasteella ja paista 200 asteisessa uunissa 1h/kun on pinnalta kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g166g100kcal2.5g21.6g0.2g1.5g
Lanttu 25g7.2kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g166g47kcal1g9.9g0.3g4.2g
Ruokakerma Valio 5%104g62kcal1.2g2.9g5.2g0g
Oltermanni, perinteinen33g120kcal8.3g0g9.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana990g672kcal26.4g71g31g12.2g
Valittu annoskoko495g336kcal13.2g35.5g15.5g6.1g
Annoskoko puolitettuna248g168kcal6.6g17.8g7.8g3.1g
Arvot/100g100g68kcal2.7g7.2g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341207