Kreolilainen lihapata

N. 600 g possun sisäfilettä
50-100 g meetwurstia/salamia kuutioina
150 g herkkusieniä/siitakasieniä
100 g hillosipuleita
150 g mustia oliiveja
1 pieni punainen paprika suikaleina
1 herkkukurkku kuutioina
3-5 dl kuohukermaa ja smetanaa
voita paistamiseen
suolaa
mustapippuria

Poista fileestä kalvot ja leikkaa liha sentin paksuisiksi suikaleiksi.

Ruskista lihapalat padassa pieni erä kerrallaan.

Lisää sienet, meetwursti ja paparika lihojen joukkoon paistumaan.

Lisää kerma ja hauduta hiljalleen n. 10 min. Lisää muut ainekset ja hauduta vielä 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

66tintti
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g169g220kcal35.5g0g6.8g0g
Hillosipuli (Pirkka), annos 20g28g5.1kcal0.3g1g0g0g
Salami, chili-paprika, Atria (125g)28g82kcal6.5g0.4g5.9g0g
Siitakesieni 28g7.5kcal0.5g0.7g0.1g0.9g
Oliivi ka , (vihrea/musta, kivetön, öljysäilötty)37g71kcal0.5g0.7g7.4g1.6g
Paprika punainen 56g17kcal0.5g2.5g0.2g1.1g
Maustekurkku28g4.7kcal0.2g0.8g0g0.5g
Kuohukerma,valio,2dl85g288kcal1.7g2.5g29.6g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 28g110kcal0.6g0.6g11.8g0g
Voi 6.8g49kcal0.1g0g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana990g1705kcal92.8g18.4g134.6g8.2g
Valittu annoskoko495g853kcal46.4g9.2g67.3g4.1g
Annoskoko puolitettuna248g426kcal23.2g4.6g33.7g2.1g
Arvot/100g100g172kcal9.4g1.9g13.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98236