Banaanikakku

150 g voita + n. 25 g voitelemiseen
3 dl sokeria
2 kpl munia
3dl vehnajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl inkivaaria
1 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 kpl banaania

Vaahdota voi ja sokeri, lisaa munat yksitellen sekoittaen.

Sekoita kuivat aineet keskenaan.

Lisaa kuivat aineet ja muussattu banaani vuorotellen muna-voi-sokeri vaahtoon sekoittaen koko ajan.

Voitele ja korppujauhota vuoka.

Kaada taikina vuokaan.

Paista uunissa 170 C n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 79g571kcal0.9g0.3g64g0g
Sokeri 115g466kcal0g114.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu59g74kcal6.4g0.2g5.3g0g
Vehnäjauho, sunnuntai68g236kcal8.1g47.9g1.4g2g
Leivinjauhe 6.8g12kcal0.4g2.6g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.3g8.2kcal0.1g1.8g0.1g0g
Banaani, kuorittu 167g145kcal1.8g30.5g0.7g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana990g3024kcal35.4g395.8g143g10g
Valittu annoskoko495g1512kcal17.7g197.9g71.5g5g
Annoskoko puolitettuna248g756kcal8.9g99g35.8g2.5g
Arvot/100g100g305kcal3.6g40g14.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98586