Kekin possupata

Ruskista possunlihat florassa.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Lisää sipulit, currytahna, sienet ja ananasmurska.

Seikoita joukkoon 1-2 rkl vehnäjauhoja.

Sekoita hyvin.

Lisää 2dl vettä ja loraus fondya tai tms. Kaada joukkoon 1dl 5% fraichea.

Hauduta uunissa tai levyllä 25 min. Lisää joukkoon kookosmaito ja kuumenna vielä 5 min. Tarjoa esim.

riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)1800g2880kcal342g0g162g0g
Sipuli 450g136kcal5.6g21.6g0.9g7.7g
Curry Paste red, Aroy-D68g70kcal2.6g9.5g2.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g23g23kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Herkkusieni säilyke 360g61kcal7.6g0.7g1.1g8.6g
Ananasmurska ananasmehussa Rainbow450g225kcal1.8g54g0.5g0g
Flora culinesse23g167kcal0g0g18.5g0g
Fraiche 5% Valio450g405kcal18g34.2g22.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 68g232kcal6.9g47.3g0.8g2.4g
Kookosmaito 360g750kcal7.3g10.1g76.8g1.8g
Vesi900g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9900g9896kcal787.2g362.2g571g42g
Valittu annoskoko4950g4948kcal393.6g181.1g285.5g21g
Annoskoko puolitettuna2475g2474kcal196.8g90.6g142.8g10.5g
Arvot/100g100g100kcal8g3.7g5.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113586