Bataatti-parsakaali-vuoka

Kuori ja pilko bataatti sopivan pieniksi kuutioiksi, samoin paprika ja mausta pippurilla (musta-/sitruunapippuri), parsakaalit nuput ja nesteeksi kookosmaito.

Mikrossa kuvun alla n. 10 min tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Sopii näin yksinään tai lisukkeeksi esimerkiksi ohuille broilerinfileille.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 2250g1821kcal35.3g378.7g1.1g67.5g
Paprika, punainen900g231kcal8.1g41.4g3.6g18g
Parsakaali brokkoli 900g316kcal41.6g17.6g2.7g22.5g
Kara kookosmaito (Kara), annos 100g900g1530kcal14.4g18.9g153g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9900g7796kcal198.8g913.2g320.8g216g
Valittu annoskoko4950g3898kcal99.4g456.6g160.4g108g
Annoskoko puolitettuna2475g1949kcal49.7g228.3g80.2g54g
Arvot/100g100g79kcal2g9.2g3.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363462