Broilerikeitto valkosipulilla

Kuori ja pilko sipulit.

kuullota sipulit pehmeiksi.

Lisää kanaliemi kuutio ja vesi.

Pilko porkkana, purjo ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvikset ja paistetut broilerin suikaleet kattilaan.

Keitä noin 15min.

Mausta sitruunanmehulla ja pippurilla.

Ripottele pinnalle persilijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 550 grammaa

Anskuep
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)112g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Oliiviöljy 32g278kcal0g0g31.5g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g877g368kcal14g75.4g0.9g0g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Kanamestari), annos 100g1012g1113kcal232.8g0g20.2g0g
Kanakuutio 2 x 2 cm (Happy chef), annos 100g225g283kcal54.9g10.8g2.5g0g
Kesäkurpitsa337g57kcal1.3g8.4g2g2.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g292g82kcal1.8g17.4g0.6g7.3g
Purjosipuli 450g103kcal8.1g10.8g0.9g9.4g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore9g2.2kcal0g0.8g0g0g
Mustapippuri 2.2g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Persilja 9g2.5kcal0.1g0.1g0g0.7g
Vesi1574g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9900g4691kcal632.2g265.8g118g45.4g
Valittu annoskoko4950g2346kcal316.1g132.9g59g22.7g
Annoskoko puolitettuna2475g1173kcal158.1g66.5g29.5g11.4g
Arvot/100g100g47kcal6.4g2.7g1.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=367010