Pähkinä-omenakakku

1) Kuori ja kuutioi omenat ja sekoita joukkoon kaneli.

2) Sulata ja jäähdytä rasva.

Vaahdota kananmunat ja sokeri ja sekoita voisula munavaahtoon.

3) Sekoita korppu-, vehnäjauho ja leivinjauhe keskenään.

4) Lisää jauhot taikinaan sekä omenakuutiot ja maito.

5) Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (n. 2l vetoinen).

Paistetaan uunin alaosassa 175 asteessa noin 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Marie83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 1600g569kcal2.6g113.8g1.4g32g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g12g44kcal0.4g9.6g0.4g0g
Margariini 60%, keskiarvo 600g3196kcal2g2.1g360g0g
Kananmuna kuoreton 660g942kcal82.5g2g67.7g0g
Sokeri 680g2760kcal0g679.3g0g0g
Maapähkinä 280g1591kcal71.7g37g120.4g44.2g
Korppujauho 800g2930kcal83.9g599.2g8.2g42.4g
Luomu täysjyvävehnäjauho (Myllärin), annos 20g80g272kcal9.6g48g2.2g9.6g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 200g68kcal6.1g9.8g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9904g24881kcal521.8g3031.8g1121g256.8g
Valittu annoskoko4952g12441kcal260.9g1515.9g560.5g128.4g
Annoskoko puolitettuna2476g6220kcal130.5g758g280.3g64.2g
Arvot/100g100g251kcal5.3g30.6g11.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309739