Hernekeitto

Huuhtele ja liuota herneitä vuorokauden.

Keitä herneet 2,5-3 litrassa vettä, sekaan jauheliha ja pekoni paloiteltuna.

Ainakin pari tuntia pitää keittää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Iiris77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 700g2116kcal125.4g339.5g7g74.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha560g930kcal106.4g0g56g0g
Amerikan Pekoni filee, HK196g314kcal41.2g0.6g176.4g0g
Vesi3500g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9912g6718kcal546g680.2g478.8g149.8g
Valittu annoskoko4956g3359kcal273g340.1g239.4g74.9g
Annoskoko puolitettuna2478g1680kcal136.5g170.1g119.7g37.5g
Arvot/100g100g68kcal5.5g6.9g4.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202917