Katkarapu Tikka Masala

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää currytahna, inkivääri ja valkosipuli.

Anna paistua kaksi minuuttia.

Lisää tomaattipyre ja kookosmaito.

Hauduta viisi minuuttia.

Katkaravut sekaan ja lämmittele hetki.

Tarjoile heti riisipedillä (Basmati).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 14g4.2kcal0.2g0.7g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl70g632kcal0g0g70.2g0g
Inkivääri, tuore, silputtu70g56kcal1.3g12.5g0.6g1.4g
Currytahna punainen140g365kcal2.9g12.8g33.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g75g78kcal5.9g12.2g0.4g1.5g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g187g180kcal7.9g31.8g0.4g9.2g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g1872g3276kcal28.1g46.8g327.6g0g
Katkarapu 2527g1729kcal364.9g0g27.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9912g12639kcal822.4g233.6g921.4g24.6g
Valittu annoskoko4956g6319kcal411.2g116.8g460.7g12.3g
Annoskoko puolitettuna2478g3160kcal205.6g58.4g230.4g6.2g
Arvot/100g100g128kcal8.3g2.4g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300666