Kaalilaatikko

Silppua kaali ja kuumenna vesi (n. 5dl) laakeassa kattilassa.

Lisää kaali, suola ja silputtu sipuli kattilaan.

Anna hautua n.30min.

Ruskista siinä välissä jauheliha.

Lisää jauheliha, meirami (2tl), mustapippurirouhetta ja siirappi kaali-sipulisekoitukseen.

Voitele uunivuoka.

Kaada riisi (0,5dl) pohjalle sekä kaalisekoitus liemineen.

Kypsennä alimmalla tasolla 200 asteessa n.50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Jaanah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g2240g538kcal26.9g76.2g4.5g47g
Vesi, vesijohtovesi 1120g0kcal0g0g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 28g0.4kcal0.1g0g0g0g
Sipuli 280g85kcal3.5g13.4g0.6g4.8g
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g1120g2016kcal212.8g0g134.4g0g
Siirappi 168g507kcal0.2g124.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9912g6290kcal487g428.2g279g103.6g
Valittu annoskoko4956g3145kcal243.5g214.1g139.5g51.8g
Annoskoko puolitettuna2478g1573kcal121.8g107.1g69.8g25.9g
Arvot/100g100g64kcal4.9g4.3g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331052