Kesäkurpitsa-purjo- kiinakaali-tomaattikeitto

Kuori ja lohko porkkanat, ja puhdista ja lohko sipulit veteen kattilaan.

Kesäkurpitsan laitan pestynä kuorineen.

Keitä kunnes pehmenevät.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää joukkoon tomaattimurska (tavallinen tomaattimurskakin käy, ei tarvi olla yrtti-, koska yrttimausteita voi laittaa oman maun mukaan).

Ei paha jos laittaa pakkauksen vaikka 4 % ruokakermaa pehementämään makua!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 80g14kcal0.4g2g0.3g0.6g
Purjosipuli50g10kcal0.9g1.2g0.1g1.1g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g74g26kcal0.7g5g0.4g1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P50g30kcal0.5g2.3g2g0.3g
Kiinankaali 40g8kcal0.6g0.9g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana992g180kcal6.4g23.6g5.8g7g
Valittu annoskoko496g90kcal3.2g11.8g2.9g3.5g
Annoskoko puolitettuna248g45kcal1.6g5.9g1.5g1.8g
Arvot/100g100g18kcal0.6g2.4g0.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268441