Omenapiirakka

Säädä uuni 225 asteeseen.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, jonka jälkeen maito ja öljy.

Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunipeltiin, nosta päälle omenaviipaleita (kotimaiset omenat voi leikata kuorineen, siemenkota poistettuna), ripottele pinnalle sokeria ja kanelia.

Paista uunin keskitasolla n. 15 minuuttia.

Tarjoa halutessasi lisäksi vaniljajäätelöä, vaniljakastiketta tai -vaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jonagold

Jonagold sanoi...

Reseptistä tulee pellillinen.

Punnitsemani pala oli vain 77g, joten ei kannata luottaa tuohon 124g märään


lauantai 29.08.2009 klo 18:45

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Vehnäjauho, sunnuntai74g258kcal8.9g52.4g1.5g2.2g
Maito, Kevyt38g17kcal1.2g1.8g0.6g0g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.5g9kcal0.1g2g0.1g0g
Rypsiöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Sokeri 63g254kcal0g62.5g0g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 240g107kcal0.5g22.6g0.2g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana992g1854kcal35.4g284.4g61g13g
Valittu annoskoko496g927kcal17.7g142.2g30.5g6.5g
Annoskoko puolitettuna248g463kcal8.9g71.1g15.3g3.3g
Arvot/100g100g187kcal3.6g28.7g6.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137254