Katkarapupiiras

Pohja: Sekoita voi ja kuivat aineet yhteen.

Lisää kermaviili, mutta älä vaivaa.

Sekoita tomaatti ja oliivit keskenään, mausta tuoreella basilikalla, mustapippurilla ja yrttisuolalla ja kaada vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita muna, kerma ja juustoraaste ja kaada tomaattiseoksen päälle vuokaan.

Paista 20-30 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jaakkok
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g40g293kcal0.4g0.4g32.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 78g269kcal8g54.8g0.9g2.7g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 40g35kcal1.2g1.8g2.4g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g68g14kcal0.4g2.6g0.2g1g
Oliivi kivetön musta rainbow20g36kcal0.1g1.1g3.4g0g
Katkarapu 80g55kcal11.6g0g0.9g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%80g128kcal2.2g2.2g12g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 40g152kcal11.2g0g12g0g
Muna, annos 60g48g42kcal3.6g0.4g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana992g2047kcal77.4g126.6g133.6g7.4g
Valittu annoskoko496g1024kcal38.7g63.3g66.8g3.7g
Annoskoko puolitettuna248g512kcal19.4g31.7g33.4g1.9g
Arvot/100g100g206kcal7.8g12.8g13.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203460