Jauhelihapasta

Valio-lehdestä...

400g jauhelihaa
1 pss pakastesipulia
1 rkl voita
1/2 tl suolaa
1 tlk tomaattimurskaa
1 prk mustapippurituorejuustoa
1/2 dl hienonnettua persiljaa

Paista jauheliha ja sipulit voissa.

Mausta suolalla.

Lisää tomaattimurska ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi samalla kuumentaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Tarkista maku ja mausta halutessasi lisää.

Tarjoa
kesäkurpitsapastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihapihvi, kalkkuna 125g238kcal21.6g7g13.7g0.7g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi63g6.3kcal0.9g0.9g0g0g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)63g100kcal5g2.5g8.1g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g116g41kcal1.2g7.9g0.6g1.6g
Becel juokseva, annos 10g4.7g31kcal0g0g3.5g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta (uusi), kuitu 9g (Torino), annos 50g125g413kcal15g81.3g2.4g11.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana992g1656kcal87.4g199.2g56.6g27.2g
Valittu annoskoko496g828kcal43.7g99.6g28.3g13.6g
Annoskoko puolitettuna248g414kcal21.9g49.8g14.2g6.8g
Arvot/100g100g167kcal8.8g20.1g5.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173007