Bouillabaisse

1. Kuullota kasvikset ja sipuli.

2. Paista kampasimpukoita n. 3 minuuttia kummaltakin puolelta.

Mausta sitruunamehulla.

3. Ruskista seiti n. 6 min. Mausta sitruunapippurilla ja aromisuolalla.

4. Kuullota katkarapuja 3 min ja mausta sitruunamehulla
5. Sulata kasvisliemikuutio puoleen litraan vettä ja sekoita tomaattimurska siihen.

6. Sekoita ainekset katilassa ja anna hautua 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl100g77kcal17g0g1g0g
Kampasimpukka, annos 30g100g87kcal16.7g2.3g0.7g0g
Katkarapu 38g26kcal5.4g0g0.4g0g
Paprika vihreä 43g9kcal0.4g1.1g0.1g0.8g
Paprika, punainen43g11kcal0.4g2g0.2g0.9g
Purjosipuli 7.5g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow3.3g8.5kcal0.3g0.3g0.7g0.1g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)93g37kcal1g6.7g0.5g1.3g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 50g52kcal1.7g9g0.5g1.5g
Sitruunamehu, laimentamaton2.5g0.5kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 5.1g45kcal0g0g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana993g715kcal86.4g44.4g18.4g10g
Valittu annoskoko497g357kcal43.2g22.2g9.2g5g
Annoskoko puolitettuna248g179kcal21.6g11.1g4.6g2.5g
Arvot/100g100g72kcal8.7g4.5g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97188