Puolukkainen juustokakku

Murskaa 200-300 g (joulu) pipareita pohjaa varten, sekoita joukkoon 75 g rasvaa.

Täyte:
10 liivatelehteä
2,5 dl Flora vispiä vaahdotettuna
2,5 dl Flora vanillaa vaahdotettuna
1 dl sokeria
3 tl van. sokeria
300g vanilijatuorejuustoa
5 dl puolukoita
noin puoli desiä vettä tai puolukkamehua.

Painele pohjaa varten muruseos irtopohjavuoan pohjalle.

Liota liivatteet runsaassa vedessä.

Sekoita vaahdotetut vispi ja vanilla, tuorejuusto ja sokerit.

Kuumenna vesimehu, liuota liivatteet.

Jäähdytä.

Lisää täytteeseen survotut puolukat ja liivateseos.

Sekoita hyvin
Kylmässä 2-4 t tai yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Krisse71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g112g820kcal1.1g1.1g89.9g0g
Siirappi, tumma112g360kcal0.1g83.1g0g0g
Sokeri 112g456kcal0g112.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu46g58kcal5g0.1g4.1g0g
Neilikka, annos 4g3.5g13kcal0.1g2.8g0.1g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3.5g13kcal0.1g2.8g0.1g0g
Vehnäjauho, sunnuntai253g884kcal30.3g179.4g5.3g7.6g
Oivariini, 60 (100g)241g1324kcal2.4g2.4g144.4g0g
Liivatelehti, gelatiini64g224kcal55g0g0.1g0g
Flora vispi 20%803g1766kcal24.1g40.1g160.5g0g
Flora Vanilla 12%803g1525kcal36.1g128.4g96.3g0g
Sokeri 273g1108kcal0g272.6g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka48g192kcal0g47.7g0g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g963g2600kcal77g115.6g192.6g0g
Puolukka 963g374kcal4.2g65.5g4.8g25g
Vesi161g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9919g23431kcal471g2107.6g1396.4g65.2g
Valittu annoskoko4960g11715kcal235.5g1053.8g698.2g32.6g
Annoskoko puolitettuna2480g5858kcal117.8g526.9g349.1g16.3g
Arvot/100g100g236kcal4.7g21.2g14.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103137