Omenapiirakka

Säädä uuni 225 asteeseen.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, jonka jälkeen maito ja öljy.

Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunipeltiin, nosta päälle omenaviipaleita (kotimaiset omenat voi leikata kuorineen, siemenkota poistettuna), ripottele pinnalle sokeria ja kanelia.

Paista uunin keskitasolla n. 15 minuuttia.

Tarjoa halutessasi lisäksi vaniljajäätelöä, vaniljakastiketta tai -vaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jonagold

Jonagold sanoi...

Reseptistä tulee pellillinen.

Punnitsemani pala oli vain 77g, joten ei kannata luottaa tuohon 124g märään


lauantai 29.08.2009 klo 18:45

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 550g785kcal68.8g1.7g56.4g0g
Vehnäjauho, sunnuntai738g2583kcal88.6g524g15.5g22.1g
Maito, Kevyt375g173kcal12g18g5.6g0g
Leivinjauhe 19g33kcal1g7.1g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g25g91kcal0.9g19.9g0.9g0g
Rypsiöljy 225g1991kcal0g0g225.2g0g
Sokeri 626g2539kcal0g624.8g0g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 2402g1073kcal4.6g226.3g2.4g43.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9920g18536kcal351.8g2843.6g612g130.8g
Valittu annoskoko4960g9268kcal175.9g1421.8g306g65.4g
Annoskoko puolitettuna2480g4634kcal88g710.9g153g32.7g
Arvot/100g100g187kcal3.5g28.7g6.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137254