Kesäkurpitsa-purjo- kiinakaali-tomaattikeitto

Kuori ja lohko porkkanat, ja puhdista ja lohko sipulit veteen kattilaan.

Kesäkurpitsan laitan pestynä kuorineen.

Keitä kunnes pehmenevät.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää joukkoon tomaattimurska (tavallinen tomaattimurskakin käy, ei tarvi olla yrtti-, koska yrttimausteita voi laittaa oman maun mukaan).

Ei paha jos laittaa pakkauksen vaikka 4 % ruokakermaa pehementämään makua!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 800g144kcal4.5g20g3.2g5.6g
Purjosipuli500g95kcal9g12g1g10.5g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g740g259kcal7.4g50.3g3.7g10.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P500g300kcal5g22.5g20g3g
Kiinankaali 400g80kcal6.2g9g1.2g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9920g1800kcal66.6g233.8g58.6g68.8g
Valittu annoskoko4960g900kcal33.3g116.9g29.3g34.4g
Annoskoko puolitettuna2480g450kcal16.7g58.5g14.7g17.2g
Arvot/100g100g18kcal0.7g2.4g0.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268441