Peuraspagulettokastike

1. Jauhelihat ruskeaksi.

2. Valkosipuli ja porkkana raasteena joukkoon.

3. Paseeratut ja pyre tomaatit purkista / tölkistä.

4. Liemikuutiot

5. Mausteet

Ja tämähän oli tehty jämistä, sipulia olis tarvinnut lisäksi, mutta sitä ei ollut.

Porkkanaakin saa laittaa enemmän tuohon lihamäärään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Jannet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuran liha (Tuore liha), annos 100g1601g1953kcal358.5g0g56.8g0g
Porkkana 200g65kcal1.2g11.1g0.4g5.1g
Valkosipuli 36g39kcal2.8g5.9g0.2g0.8g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g1000g50kcal1.6g1.9g4g0.4g
Lihaliemikuutio Maggi22g62kcal2g1.5g5.1g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g2001g500kcal26g84g4g0g
Basilika, tuore 50g14kcal1.6g0.5g0.4g0.8g
Mustapippuri 10g28kcal1.1g3.8g0.3g2.7g
Oregano, kuivattu 20g61kcal2.2g4.3g2.1g8.6g
Oliiviöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9920g5897kcal794g226g186.6g36.8g
Valittu annoskoko4960g2949kcal397g113g93.3g18.4g
Annoskoko puolitettuna2480g1474kcal198.5g56.5g46.7g9.2g
Arvot/100g100g59kcal8g2.3g1.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305234