Pähkinä-omenakakku

1) Kuori ja kuutioi omenat ja sekoita joukkoon kaneli.

2) Sulata ja jäähdytä rasva.

Vaahdota kananmunat ja sokeri ja sekoita voisula munavaahtoon.

3) Sekoita korppu-, vehnäjauho ja leivinjauhe keskenään.

4) Lisää jauhot taikinaan sekä omenakuutiot ja maito.

5) Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (n. 2l vetoinen).

Paistetaan uunin alaosassa 175 asteessa noin 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Marie83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 1603g570kcal2.6g113.9g1.4g32.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g12g44kcal0.4g9.6g0.4g0g
Margariini 60%, keskiarvo 601g3201kcal2g2.1g360.6g0g
Kananmuna kuoreton 661g943kcal82.6g2g67.8g0g
Sokeri 681g2765kcal0g680.4g0g0g
Maapähkinä 281g1593kcal71.8g37g120.6g44.3g
Korppujauho 801g2934kcal84.1g600.2g8.3g42.5g
Luomu täysjyvävehnäjauho (Myllärin), annos 20g80g272kcal9.6g48.1g2.2g9.6g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 200g68kcal6.1g9.8g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9920g24922kcal522.6g3036.4g1123g257.4g
Valittu annoskoko4960g12461kcal261.3g1518.2g561.5g128.7g
Annoskoko puolitettuna2480g6230kcal130.7g759.1g280.8g64.4g
Arvot/100g100g251kcal5.3g30.6g11.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309739