Kanaa ja kasviksia

Pilko rintafileet ja vihannekset.

Laita vesi kiehumaan ja keitä parsakaalia muutama minuutti.

Laita pannulle kananrintafileet, paprika, kesäkurpitsa ja sipuli.

Paista kevyesti.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää herkkusienet ja anna hautua hetken kannen alla.

Lisää riisiviinietikka, soija ja mirin.

Kaada joukkoon valutetut parsakaalit.

Kypesennä kannen alla, kunnes kana on kypsynyt.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 320g58kcal1.8g8g1.3g2.2g
Herkkusieni 960g153kcal20.2g2.9g3.2g14.4g
Paprika keltainen 384g116kcal3.6g19.6g0.8g7.7g
Sipuli 256g77kcal3.2g12.3g0.5g4.4g
Parsakaali brokkoli 1280g449kcal59.1g25g3.8g32g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g96g67kcal7.7g7.9g3.5g0g
Mirin seasoning (Blue dragon), annos 30g96g211kcal0g51.8g0g0g
Riisiviinietikka, pullo (Narcissus), annos 15g32g107kcal0g0g0g0g
Broilerin nahaton rintafilee1536g1582kcal354.8g0g23g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9920g5639kcal900.8g255g72.2g121.4g
Valittu annoskoko4960g2820kcal450.4g127.5g36.1g60.7g
Annoskoko puolitettuna2480g1410kcal225.2g63.8g18.1g30.4g
Arvot/100g100g57kcal9.1g2.6g0.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339369