Kesäkurpitsapata

Paista jauheliha, lisää sipuli ja valkosipuli.

Paista hetken aikaa.

Lisää tomaattipyre (tässä käytetty 2 purkkia = 500 g/ purkki).

Mausta oman maun mukaan.

Lämmitä uuni 180 asteeseen.

Pese kesäkurpitsa.

Halkaise ja poista siemenosa.

Siivuta kesäkurpitsa juustohöylällä.

Kesäkurpitsasiivut ja jauheliha-tomaattikastike ladotaan uunivuokaan samaan tapaan kuin esim.

lasagne.

Teen ensin kesäkurpitsa taso, lisää kastiketta, toinen kesäkurpitsa taso jne. päälimmäiseksijauheliha-tomaattikas
tike.

Kerrosten määrä riippuu astian koosta.

Paista n. 45 - 60 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Mirkka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha (Hk), annos 100g1067g1621kcal213.3g0g85.3g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g2667g933kcal42.7g184g2.7g37.3g
Kesäkurpitsa zucchini 1067g193kcal6g26.7g4.3g7.5g
Sipuli, paistettu 107g108kcal1.4g5.2g8.7g1.8g
Valkosipuli 53g58kcal4.2g8.7g0.3g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9920g5826kcal535.2g449.2g202.6g95.4g
Valittu annoskoko4960g2913kcal267.6g224.6g101.3g47.7g
Annoskoko puolitettuna2480g1456kcal133.8g112.3g50.7g23.9g
Arvot/100g100g59kcal5.4g4.5g2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=377009