Hirvikäristys perinteinen

Ruskista ensin voi paistinpannulla, lisää sitten lihapalat ja ruskista ne. Lisää pannuun tai pataan lihalle kaveriksi sipuli , maustepippuria maun mukaan ja kypsennä kypsäksi välillä hämmentäen.

Viimeiseksi lisätään suola.

Maku tarkistetaan.

Nesteeksi voit lisätä vettä tai vichyä mutta maku muuttuu.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 4008g4504kcal846.9g0g120.2g0g
Voi 401g2908kcal4.8g1.6g325.9g0g
Sipuli 501g152kcal6.3g24g1g8.5g
Suola, annos 3g50g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9920g15127kcal1716g51.2g894.2g17g
Valittu annoskoko4960g7563kcal858g25.6g447.1g8.5g
Annoskoko puolitettuna2480g3782kcal429g12.8g223.6g4.3g
Arvot/100g100g153kcal17.3g0.5g9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76196