Kanttarellimuhennos (maidoton, laktoositon)

200g tuoreita kanttarelleja
200g pakastesipulikuutioita
20g (1rkl) sinistä Keiju-margariinia
2dl kauraruokakermaa
suolaa
valkopippuria

Paista kanttarellit ja sipulit Keijussa.

Lisää kaurakerma, suolaa ja hiven valkopippuria.

Anna hautua.

Tarjoa esimerkiksi lihamurekkeen seuralaisena.

Huomioi nesteen haihtuminen. 4 hlön annos painaa valmiina noin 250g.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g1600g384kcal28.8g48g8g30.4g
Sipulikuutiot rainbow1600g160kcal24g24g0g0g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)160g1008kcal0g0g112g0g
Kaurakerma, Oatley, 2.5 dl purkki1600g2400kcal16g96g208g11.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9920g7904kcal137.6g336g656g83.2g
Valittu annoskoko4960g3952kcal68.8g168g328g41.6g
Annoskoko puolitettuna2480g1976kcal34.4g84g164g20.8g
Arvot/100g100g80kcal1.4g3.4g6.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81888