Värikäs pastalaatikko

Ainekset:

6 dl (250 g) Pirkka pennepastaa
400 g naudan paistijauhelihaa
2 dl Pirkka sipulikuutioita (pakaste)
2 tl Pirkka currya
1 tl Pirkka-pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 ps (200 g) Pirkka-herne-maissi-porkkanasekoitu
sta (pakaste)
7 dl maitoa
3 kananmunaa
1/2 tl Pirkka pizzamaustetta

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan juuri ja juuri kypsäksi.

Valuta hyvin.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja kuullota sipuli lihan joukossa.

Mausta seos currylla, pizzamausteella ja suolalla.

Kaada voideltuun vuokaan pasta, jauhelihaseos ja jäinen kasvissekoitus.

3. Vatkaa kevyesti maitoja munat sekaisin.

Kaada munamaito vuokaan ja sekoita.

Ripottele pinnalle vielä pizzamaustetta.

Kypsennä 175 asteisessa uunissa alimmalla tasolla noin 60 minuuttia.

Tarjoa vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino533g1813kcal122.7g282.7g19.7g32g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 1067g1473kcal200g0g74.7g0g
Sipuli 480g145kcal6g23g1g8.2g
Pirkka herne.maissi.porkkana 200g533g373kcal17.1g64g3.7g16.5g
Rasvaton maito, kalsium, rasvaton, d-vitamiinia 0,5ug 1867g703kcal70.9g95.2g1.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 480g603kcal52.8g1.2g43.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9920g10221kcal939g932.2g288.6g113.4g
Valittu annoskoko4960g5111kcal469.5g466.1g144.3g56.7g
Annoskoko puolitettuna2480g2555kcal234.8g233.1g72.2g28.4g
Arvot/100g100g103kcal9.5g9.4g2.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97381