Mantelileipä Karppi

Sekoita kaikki ainekset sekaisin.

Jos haluat pehmeitä leipiä niin käytä sähkövatkainta saadaksesi kuohkean taikinan.

Käytä leivinjauheen tilalla ruokasoodaa!!!
Pyörittele pellille pieniä palloja ja taputtele ne kosteilla sormilla leipäsiksi.

Esilämmitä uuni 200 asteeseen ja paista leipiä noin 15 min tai kunnes ovat kullan ruskeita.

Taikinassa voi käyttää oman mielen mukaan erilaisia mausteita.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hannaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1920g11520kcal460.8g126.7g1036.8g0g
Kananmuna kuoreton 1760g2511kcal220g5.3g180.4g0g
Emmental, punaleima 17%1200g3480kcal408g0g204g0g
Suola, annos 3g3.2g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 80g141kcal4.2g30.2g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9926g35302kcal2186g324.4g2842.4g0.8g
Valittu annoskoko4963g17651kcal1093g162.2g1421.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna2482g8826kcal546.5g81.1g710.6g0.2g
Arvot/100g100g356kcal22g3.3g28.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257526