Kana-kasviskeitto

Kuori ja pilko perunat ja 3 porkkanaa ja keitä kypsiksi.

Kuori 1 sipuli.

Paista 1rkl oliiviöljyssä kananpojan paistisuikaleet ja sipuli pannulla ja lisää ne kypsinä keittoon.

Lisää sitten pakastevihannekset ja -maissit ja lämmitä keitto.

Lopuksi sekoita fond du chef liemihyytelö pieneen määrään keitettyä vettä ja lisää keittoon.

Lisäksi voit maustaa esim.

Herbamare -yrttisuolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3309 grammaa

Ideale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g2550g1913kcal48.5g408g5.1g25.5g
Porkkana 300g98kcal1.9g16.7g0.6g7.6g
Sipuli 165g50kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Oliiviöljy 21g186kcal0g0g21g0g
Kariniemen kananpojan paistisuikaleet hunajamarinadissa 800g (Kariniemi), annos 200g1200g1800kcal199.2g3.6g108g0g
Vihannessekoitus,Kesäpöytä (Apetit), annos 125g375g131kcal10.1g17.6g1.9g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g300g372kcal9g76.8g1.8g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g45g27kcal1.1g2.3g3.2g0.4g
Herbamare yrttisuola (Herbamare), annos 5g7.5g1.7kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9927g9156kcal543.8g1066.4g283.8g72.6g
Valittu annoskoko4964g4578kcal271.9g533.2g141.9g36.3g
Annoskoko puolitettuna2482g2289kcal136g266.6g71g18.2g
Arvot/100g100g92kcal5.5g10.7g2.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368638