Kirjolohifilee uunissa paistettu

Kirjolohifilee 600g vuokaan, mausteeksi sitruunapippuri, suola ja tilli, pinnalle oliiviöljyssä kuullotetut punasipuli ja mantelirouhe, puolessa välissä paistamista juustoraaste ja kerma.

Uunissa 200°C, 30 - 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 3600g5952kcal603g0g396g0g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)312g842kcal93.6g0g53g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g336g91kcal4.4g16.1g0.7g5.7g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g60g530kcal0g0g60g0g
Mantelirouhe, 1 rkl120g694kcal25.3g6.4g60.6g13.9g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)480g408kcal4.8g16.8g33.6g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g30g51kcal2.4g9.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9936g17136kcal1467g97.8g1208.2g39.2g
Valittu annoskoko4968g8568kcal733.5g48.9g604.1g19.6g
Annoskoko puolitettuna2484g4284kcal366.8g24.5g302.1g9.8g
Arvot/100g100g173kcal14.8g1g12.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106765