Rahkalettuset (ei arvaa karpiksi)

Sekoita munat, mantelijauho, rahka, makeutusaine ja vanilliinisokeri sekaisin.

(sähkövatkaimella vatkaantuu hyvin).

Paista pannulla voin kera tai lettupannulla. 4 pientä lettua vastaa yhtä annosta.

Ohje karppausfoorumilta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 2100g2912kcal262.5g6.3g205.8g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki2561g1434kcal217.7g128g5.1g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g174g1045kcal36.6g11.5g94g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka51g204kcal0g50.7g0g0g
Canderel makeutusjauhe82g315kcal2.4g76.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9936g11820kcal1038.4g545.6g609.8g0g
Valittu annoskoko4968g5910kcal519.2g272.8g304.9g0g
Annoskoko puolitettuna2484g2955kcal259.6g136.4g152.5g0g
Arvot/100g100g119kcal10.5g5.5g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116856