Suppilovahverokeitto

Silputut suppilovahverot ja sipuli kuumennetaan ja annetaan nesteen haihtua.

Lisätään kerma, tonnikala, Koskenlaskija-juusto ja mausteet.

Annetaan juuston sulaa, nautitaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 414 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g3004g901kcal30g120.1g9g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi601g60kcal9g9g0g0g
Sulatejuusto koskenlaskija376g1164kcal41.3g0g105.1g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 3g8.5kcal0.3g1.3g0.1g0.8g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)751g638kcal7.5g26.3g52.6g0g
Tonnikala öljyssä 225g428kcal61.1g0g20.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9936g6399kcal298.4g313.4g374.2g1.6g
Valittu annoskoko4968g3199kcal149.2g156.7g187.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna2484g1600kcal74.6g78.4g93.6g0.4g
Arvot/100g100g64kcal3g3.2g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=143995