Porkkanalaatikko - Italialainen

Tee valkokastike : sulata voi ja lisää jauhot.

Lisää maito vimmatusti sekoittaen, ettei homma paakkuunnu.

Jäähdytä kastike.

Kuori porkkanat ja keitä ne juuri ja juuri kypsäksi.

Anna kuivua hetken ennen soseuttamista, niin e tule vetistä.

Soseuta.

Raasta juusto ja jätä n. 1/4 määrästä sivuun.

Erota kananmunasta valkuainen ja vatkaa rakenne rikki.

Sekoita kaikki aineksetja lisää suola ja muskottipähkinää hippusellinen.

Laita matalaan vuokaan ja ripottele päälle loput juustoraasteesta.

Paista uunissa 185 asteessa 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g3147g881kcal18.9g187.3g6.3g78.7g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g562g2181kcal185.5g0g159.6g0g
Maito, rasvaton, luomu (Valio), annos 200g899g297kcal29.7g44.1g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 157g67kcal15.4g0.6g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 45g154kcal4.6g31.5g0.5g1.6g
Voi, 1 tl, 5 g135g985kcal1.3g1.3g107.9g0g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9936g9128kcal510.8g529.6g549g160.6g
Valittu annoskoko4968g4564kcal255.4g264.8g274.5g80.3g
Annoskoko puolitettuna2484g2282kcal127.7g132.4g137.3g40.2g
Arvot/100g100g92kcal5.1g5.3g5.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146868