Färssi

Laita uuni lämpenemään 200 C.

Sekoita kulhossa sipulikeitto, kermaviili ja kananmuna.

Lisää min. 3 valkosipulin kynttä ja mausteet, ainakin suolaa ja pippuria.

Lisää jauheliha ja vaivaa taikina tasaiseksi.

Anna seistä mielellään puoli tuntia huoneen lämmössä.

Levitä taikina tasaiseksi levyksi leivinpaperille.

Kaada herne-maissi-paprikat taikinalevyn päälle ja rullaa leivinpaperin avulla taikina pötköksi.

Paista uunissa n. puoli tuntia.

Tarkasta kypsyys haarukalla tai hammastikulla.

Tarjoile esim.

mummon muusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g2400g4080kcal456g0g240g0g
Kevyt kermaviili (Eldorado), annos 200g1200g960kcal31.2g48g72g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Gourmet Soups) (Knorr), annos 14g336g974kcal26.9g157.9g26.9g37g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)360g501kcal40g1.4g37.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g72g75kcal5.7g11.7g0.4g1.4g
Herne-maissi-paprika, Rainbow600g480kcal25.2g78g5.4g18.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9936g14140kcal1170g594g764.2g114g
Valittu annoskoko4968g7070kcal585g297g382.1g57g
Annoskoko puolitettuna2484g3535kcal292.5g148.5g191.1g28.5g
Arvot/100g100g142kcal11.8g6g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148557