Bataattilanttusosekeitto

1. Kuullota sipuli.

2. Kuori ja pilko juurekset ja purjo.

3. Lisää sipulit, juurekset ja purjo kattilaan, peitä vedellä ja keitä pehmeiksi.

4. Soseuta.

5. Sekoita joukkoon juusto.

6. Mausta suolalla ja esimerkiksi valkopippurilla ja persilijalla.

Nauti raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora punainen, annos 10g45g243kcal0.1g0.1g27g0g
Sipuli (kuorittu)539g146kcal7g25.9g1.1g9.2g
Bataatti, kuorittu 1932g1564kcal30.3g325.2g1g58g
Lanttu 1843g532kcal18.4g84.8g5.5g33.2g
Purjosipuli 405g93kcal7.3g9.7g0.8g8.5g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g169g472kcal32g0.1g37.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g36g37kcal2.8g5.9g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9936g6172kcal195.8g903.4g145.4g219.2g
Valittu annoskoko4968g3086kcal97.9g451.7g72.7g109.6g
Annoskoko puolitettuna2484g1543kcal49g225.9g36.4g54.8g
Arvot/100g100g62kcal2g9.1g1.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266951